Boraink
2006 óta biodinamikai müveléssel termeljük borainkat. Ezek a borok vannak jelenleg a piacon:

 

Királyleányka 2012
Tavaszi virágokra és érett fehérhúsú gyümölcsökre emlékeztető.Illattal köszönt be, melyet elegáns savak kissé húsosabb szerkezet és sok-sok gyümölcs kísér,némi szénsav kíséretében.

 

Kékfrankos 2010
Egy kifejezetten gyümölcsös, elegáns felépítésű Kékfrankos. A fajta minden érényével és Sopronnal fűszerezve.

 

Kékfrankos 2011
Közepes testű, illatában és ízében is fűszeres, lendületes savakkal rendelkező bor, utóízében piros bogyós gyümölcsökkel kísérve.

 

Merlot 2006
Tömörebb szerkezetű mély illat- és ízvilágú bor fekete bogyós-gyümölcsökkel,csokoládéval és kávéval kiegészítve.Szép felépítés, hosszú érlelsi potenciál!

 

Merlot 2008
Könnyed, gyümölcsös bor élénk savakkal, visszafogott tanninokkkal, játékos és fiatalos.

 

Merlot 2011
Édes fűszerek és gyümölcsösség mely illatát jellemzi. Elegáns hordóhasználat, közepes tanninok és elegáns savak jellemzik, melyet málnás-szedres ízek kísérnek.

 

Zweigelt 2008
Piros bogyós gyümölcsök és zöldfűszerek kavalkádja illatban és ízben is, melyet lendületes svak és közepes test kísér, szép hordóhasználattal feldíszítve.

 

Zweigelt 2010
Határozott savakkal rendelkező lendületes gyümölcsös bor, mely a fajtára jellemző könnyed, de nem könnyű meggyes jelleget mutatja, közepes tanninok mellett.

 

Lájk it 2010
Egy könnyed, jó ivású, visszafogott tanninokkal, lendületes savakkal és piros bogyós gyümölcsökre emlékeztető illat- és ízvilággal rendelkező bor. Csak úgy fiatalosan!

 

Soproni Bonus 2011
Illatában a gyümölcsösség mellet, liliomra emlékeztető jegyek, melyek ízvilágát is elkísérik. Lendületes savak és szépen lassan integrálódó tanninok jellemzik. Meghálálja az érlelést.

 

Réthly Cuvée 2008
Elődjéhez képest fűszeresebb illat és ízvilág jellemzi, melyet szép savak és érett tanninok kísérnek. A hordó jelenléte meghatározó, de nem bántó! Hosszú érlelési potenciállal bír.

 

Az aktuális árlista itt letölthető: árlista/PDF